Contact:

Vloeibare waterstof

Verschillende fabrieken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zorgen voor de productie van de Europese behoeften van de verschillende Linde-ondernemingen. Vloeibare waterstof wordt geproduceerd in onze fabriek in Ingolstadt in Duitsland. Het wordt vloeibaar gemaakt bij een temperatuur van -253 °C en wordt in vloeibare vorm getransporteerd door heel Europa.

Waterstoftechnologie

Met waterstoftechnologie is The Linde Group leverancier en ontwikkelaar van een nieuwe, betrouwbare energiebron. Als toonaangevend Europees gassenbedrijf en ’s werelds grootste producent van waterstofproductie-eenheden heeft Linde sinds 1910 waterstofgas geleverd voor een groot aantal toepassingen. Bijvoorbeeld in de chemische, petrochemische en metaalindustrie.

Linde onderhoudt traditioneel een zeer hechte samenwerking met de wetenschap, onderzoeksinstanties en de ontwikkelingsindustrie. Dit draagt bij tot een voortdurende vooruitgang en steeds nieuwe innovatieve toepassingen. Naast de nieuwste toepassingen van waterstofgas, ontwikkelen we tevens innovatieve methoden voor de opslag en werken we hierbij nauw samen met leidinggevende autoconstructeurs.

Mocht u hierover vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.