Contact:

Onderhoud

Home Service Onderhoud

Onderhoud

Elke machine heeft onderhoud nodig en moet nauwkeurig kunnen werken. Voor jou is het belangrijk dat de machine naar behoren werkt en dat het eindproduct voldoet aan de gestelde eisen. Bij een onderhoudscheck door Hofmeijer, worden de machines altijd open geschroefd, schoongemaakt en visueel beoordeeld op gebreken.

 

Bij het valideren wordt gecontroleerd of het aangegeven ampèrage en voltage op de displays van de lasmachine overeenkomen met de werkelijkheid. De betreffende lasmachine wordt aangesloten op een gekalibreerde meetunit met weerstandskast waarmee de aangegeven ampèrage en voltage worden vergeleken. De afgelezen waardes en eventuele afwijkingen hiervan worden gedocumenteerd.

 

Kalibratie is het opnieuw instellen of afregelen van de lasmachine, mocht bij validatie blijken dat de waardes een te grote afwijking hebben en buiten de richtlijnen vallen van de norm NEN-EN 50504.

 

Hofmeijer kan het onderhoud van je machines beheren. Onze gecertificeerde inspecteur komt één keer per jaar bij je langs en voert de onderhoudscheck direct op locatie uit. Indien gewenst, kan het onderhoud ook bij ons worden uitgevoerd. Wij geven er echter de voorkeur aan om dit op locatie te doen. Na de onderhoudsbeurt, krijg je hiervan een schriftelijke rapportage. We bieden diverse Service Check-ups aan, klik hier voor meer informatie.

 

Ook wanneer de machine niet bij ons is aangeschaft, kunnen we het onderhoud voor je verzorgen. Wij vinden het erg belangrijk dat medewerkers altijd veilig kunnen werken met goed onderhouden machines! En dat de kans op het stilstaan van de machines minimaal is.

 

Wil je meer informatie over onze servicepakketten, bel 055-5424333 of vul het contactformulier in.

Bel ons

055-5424333

Vraag offerte aan

offerteformulier

Foto Lassen
Lasser
lassen_groot