Contact:

Service

Home Service

Keuring, onderhoud, voorraadbeheer, wij ontzorgen je graag!

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen, huren of leasen van materieel, maar ook voor:

 

Je wilt inzicht in de veiligheid van de elektrotechnische installaties in jouw gebouwen? Wij voeren NEN 3140 inspecties uit: een periodieke keuring voor een veilige bedrijfsvoering bij laagspanning volgens de Nederlandse norm. Je ontvangt van ons een uitgebreide rapportage met indien nodig aanbevelingen voor verbetering van de installaties.

 

Je bent door de wetgeving (Arbowet) en/of verzekering verplicht elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen periodiek te laten keuren, volgens de NEN 3140 en SCIOS Scope 8 of volgens de specifieke eisen van de verzekeraar. De NEN 3140 keuring bestaat onder meer uit visuele inspecties, metingen en beproevingen. Met een risico-inventarisatie bepalen we meteen hoe vaak herinspectie nodig is. Doordat we zelf geen installatiewerkzaamheden doen, kun je rekenen op een onafhankelijke uitvoering van de vereiste inspecties.

 

Wij adviseren en ontzorgen je graag, ook op al deze gebieden. Ook als je de machines niet bij ons hebt gekocht, kunnen wij de keuring en het onderhoud voor je verzorgen!

 

Wil je meer informatie over onze service, bel ons 055-5424333 of vul het contactformulier in.

Bel ons

055-5424333

Vraag offerte aan

offerteformulier