Contact:

Hofmeijer gas en las techniek

Home test

Keuring, onderhoud, voorraadbeheer, wij ontzorgen je graag!

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen, huren of leasen van materieel, maar ook voor:

Keuring: NEN 3140
Onderhoud: validatie en kalibratie
Voorraadbeheer

U wilt inzicht in de veiligheid van de elektrotechnische installaties in uw gebouwen. Wij voeren NEN 3140 inspecties uit: een periodieke keuring voor een veilige bedrijfsvoering bij laagspanning volgens de Nederlandse norm. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage met indien nodig aanbevelingen voor verbetering van de installaties.

U bent door de wetgeving (Arbowet) en/of verzekering verplicht uw elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen periodiek te laten keuren, volgens de NEN 3140 en SCIOS Scope 8 of volgens de specifieke eisen van de verzekeraar. De NEN 3140 keuring bestaat onder meer uit visuele inspecties, metingen en beproevingen. Met een risico-inventarisatie bepalen we meteen hoe vaak herinspectie nodig is.Doordat we zelf geen installatiewerkzaamheden doen, kunt u rekenen op een onafhankelijke uitvoering van de vereiste inspecties.

Wij adviseren en ontzorgen je graag, ook op al deze gebieden. Ook als je de machines niet bij ons hebt gekocht, kunnen wij de keuring en het onderhoud voor je verzorgen!

Wil je meer informatie over onze service, bel ons 055-5424333 of vul het contactformulier in.

Committed To Superior Quality And Results

REQUEST
A CALL BACK
Vivamus aliquam, lectus eget dictum vulputate, pturus tellus rhoncus diam.
Call (888) 123-4587
Looking For Exclusive Construction Service?
Curabitur vitae mauris id justo posuere consectetur vitae eu elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.